Mini workshop: model fotografie op straat in Groningen 

Juni 2018 is Models & Potraits maand in Gallerie Lichtzone in Groningen. Ter afsluiting geeft Frank Doorhof een mini workshop modelfotografie. We starten om 13.00 uur in de galerie met het bekijken van de foto’s. Vervolgens gaan we met een model de straat op. Frank schiet met natuurlijk licht of small flash en laat je zien dat je met flits veel meer mogelijkheden hebt.

 

Uiteraard ga je ook zelf fotograferen, daarom is de groep beperkt tot maximaal 10 deelnemers.

 

 

Groningen is een prachtige oude stad met een rijke historie. Er zijn diverse oude gebouwen, pleinen en ook veel groen. Daarnaast zijn er veel grachten. Fotogalerie Lichtzone is een onafhankelijke fotogalerie en bestaat al sinds 1995. Ze promoot fotografie in al haar vormen en is een laagdrempelig platvorm voor professionele en semi professionele fotograferen. Elke stroming kan er exposeren. Lichtzone is een stichting zonder subsidie, en wordt geheel gerund door een groep fotografen uit de regio Groningen. Elke maand is er een nieuwe expositie.

 

Schrijf je in voor deze unieke buiten workshop.

ZELF OOK FOTOGRAFEREN 

Dit is een eenmalig evenement, dus mis het niet! 

 

Kosten €75,00 per persoon inclusief een drankje bij Gallerie Lichtzone (t0t uiterlijk 17.00) Parkeer in parkeergarage Ossenmarkt.

Betaal met Ideal en mail dat je komt. Je krijgt altijd een bevestiging.

 

Adres Lichtzone
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 36, 9712EK, Groningen

 

Voorbeelden van buiten foto’s van Frank Doorhof